Site lader
0

De afgelopen maanden zijn we flink bezig geweest met de voorbereidingen voor Voice Buddy app. We hebben helaas wat vertraging opgelopen door de coronamaatregelen, zoals iedereen in de wereld :). Maar we hebben ook feest kunnen vieren, want ook het Damsté-Terpstra fonds heeft toegezegd de app mede te financieren! Daar hebben we even een vreugdedansje om gedaan! Op dit moment leggen Hanneke, Tim en Ilse de laatste hand aan de scripts voor het opnemen van de video’s. We hopen direct te kunnen gaan draaien zodra de coronamaatregelen weer versoepelen. Dus we zijn hard aan het duimen. Er is inmiddels besloten om ook direct in België te lanceren. Dat betekent dat we niet alleen Nederlandse, maar ook Vlaamse voice-overs gaan inzetten. Hierover later meer.

Het idee van de app is opgepikt door het blad Computer Totaal en Ilse heeft een tof interview gehad met Jolein de Rooij. Hier kun je dit interview lezen.

We houden je op de hoogte van de vorderingen!

Groet, Ilse

Post Author: Test Test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *