Site lader
0
Work hard, play hard!

De trein is gaan rijden! En hoe. Al het voorbereidende werk begint nu echt vorm te krijgen. Volgende week worden de eerste proefvideo’s gedraaid en de voice-overs opgenomen, de definitieve video’s worden over 2 weken opgenomen,de appbouwer is hard aan het werk om de huisstijl in de app te gieten, de ontwerpster legt de laatste hand aan diezelfde huisstijl, Tim, Hanneke en ik zijn druk bezig om de puntjes op de i te zetten om de definitieve scripts af te krijgen voor de draaidag EN het logo is af!!! Leuk ook om te melden dat het team is uitgebreid met Jente Jong. Zij schrijft de teksten van het nieuwe oefenmateriaal en daar zijn we heel erg blij mee.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar wat is dit een monsterklus. Een hele toffe. Dat wel. Het blijft nog een beetje achter de schermen natuurlijk, maar het duurt niet lang meer tot we de eerste stills kunnen tonen van de app. En het proefdraaien zal daarna niet lang meer op zich laten wachten. We richten onze pijlen op 6 maart: de dag van de logopedie, die dit jaar in het teken staat van innovatie in logopedie. Heel toepasselijk. We zullen die dag dan ook zeker van ons laten horen. Houdt de site van de NVLF in de gaten!

Post Author: Test Test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *